Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf in Ede

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Ede bespaart u energie

Het gasloze tijdperk is in zicht. Je bent die hoge energierekening zat en energie besparen wordt steeds interessanter. Je wilt ook meer wooncomfort en minder milieubelasting? Je wilt energie besparen maar weet niet waar je moet beginnen? Je hoort en ziet veel energie bespaar maatregelen voorbij komen in de media? Je vraagt je af welke maatregelen voor jouw woning het beste en betaalbaar zijn. Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele Bespaarvakman in Ede of omgeving? Neem dan contact op met De Bespaarvakman Theo van der Hek, de bespaar professional uit Ede. Hij helpt je graag bij het maken van een integraal bespaaradvies. Hij is gecertificeerd Energie Prestatie Adviseur woningen (EPA-w) en heeft ervaring als adviseur en uitvoerder. Kortom een klusbedrijf als De Bespaarvakman Theo van der Hek uit Ede geeft je een eerlijk en gedegen bespaaradvies met terugverdientijd berekening.

 

Klusbedrijf uit Ede De Bespaarvakman Theo van der Hek voor spouwmuurisolatie

 

Betrouwbaar klusbedrijf uit Ede geeft betaalbaar bespaaradvies

VLOK uitvoeringsvoorwaarden opgesteld in overleg met consumentenbond en vereniging Eigen HuisVoor een betrouwbaar en betaalbaar bespaaradvies in Ede en omgeving kan je terecht bij De Bespaarvakman Theo van der Hek. Hij is als bespaarprofessional aangesloten en klusbedrijf bij De Bespaarvakman organisatie en is VLOK erkend. De Bespaarvakman Theo van der Hek heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en installatietechniek. Hij heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen en adviezen. De Bespaarvakman geeft je een helder energie bespaaradvies en maakt een duidelijk plan van aanpak voor de uitvoering, dus geen verrassingen achteraf. De Bespaarvakman Theo van der Hek berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo ben je verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed bedrijf.

 

Bespaar met De Bespaarvakman uw klusbedrijf uit Ede door:Klusbedrijf uit Ede De Bespaarvakman Theo van der Hek voor reiniging ventialtiekanaal

  • Integraal bespaaradvies/uitvoering (EPA-w)
  • HR-ketel, hybride systeem en warmtepomp
  • Mechanische ventilatie (vervangen/reinigen)
  • Isolatie (vloer/muur/dak/glas)
  • Warmteterugwinningssystemen
  • Zonnepanelen en -boilers
  • Verbetering luchtdichtheid
  • Subsidieadvies

De Bespaarvakman Theo van der Hek in Ede kan desgewenst ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor je regisseren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor het complete energie bespaar traject !

 

Vraag direct een bespaaradvies bij De Bespaarvakman Theo van der Hek uit Ede.

 

Lees meer over De Bespaarvakman Theo van der Hek uit Ede

 

Bel 06 – 51 82 20 41 of mail t.vanderhek@debespaarvakman.nl

 

De Bespaarvakman helpt je graag bij het energiezuiniger en comfortabeler maken van je woning.

Bel nu voor een gratis* advies